Chef
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Pimpri-Chinchwad, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 31K
- Published on: 2025/09/21
We Have Training Institute For Fresher Cafe, Hotel Owners . We Teach Them About Cafe, Hotel Menus. Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Restaurant Experience
More info about this Chef Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Entrepreneurs Development and business institute will provide a salary in the range of 25000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Entrepreneurs Development and business institute expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Entrepreneurs Development and business institute expects the candidate to have the following skills: Restaurant experience.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Entrepreneurs Development and business institute expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Nigdi, PCMC, Pune.
8. What are the timings of this job?
Ans. Entrepreneurs Development and business institute expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Chef
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. Skills Needed : Veg, Continental, Chinese | North Indian, Fast Food, Restaurant Experience, Home Cook Experience More info about this Chef Job: 1. How much sa...
-
Chef
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. Skills Needed : Veg, Continental, Chinese | North Indian, Fast Food, Restaurant Experience, Home Cook Experience More info about this Chef Job: 1. How much sa...
-
Chef
About the internship Selected intern's day-to-day responsibilities include: 1. Come up with innovative dishes 2. Cook fast food, chaat items, and Punjabi food 3. Manage kitchen staff and delegate tasks related to meal preparation, cooking, and timely...