Chef

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Sonipat, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg | Coffee-Tea-Juice, Commi2, Fast Food, Restaurant Experience

More info about this Chef Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Columbus- the food truck will provide a salary in the range of 12000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Columbus- the food truck expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Columbus- the food truck expects the candidate to have the following skills: Coffee-tea-juice, Commi2, Fast food, Restaurant experience, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Columbus- the food truck expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Hno 1343 Sec 14 sonipat haryana.

8. What are the timings of this job?
Ans. Columbus- the food truck expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Columbus- the food truck

Related jobs

  • South Indian Cook

    Preparing A Wide Range Of South Indian Food, Experimenting New Dishes, Maintaining Food Safety And Cleanliness, Ensuring Good Quality. Salary Upto 20000. Food Accommodation Free Of Cost. More Than 2 Years Experience Compulsory. | South Indian More in...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 31K

    Faridabad, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Continental Cook

    Preparing, Cooking And Presenting Continental Cuisine, Maintaining Cleanliness And Taste. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Continental, Veg, Non Veg | Head Chef, Coffee-Tea-Juice, Commi1, Bakery, Fast Food, Commi2, Desert, R...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 35K

    Tikampur, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Commis I

    Cook Do you have an appetite for career progression and ready to take your culinary skills to a world-class platform? Take your career to a whole new level with us and join our kitchen team. What is in it for you: 8 offs in a month Employee benefit c...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 28K

    Gurugram , Haryana

    2025/09/21


    Apply Now