Chef cook
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: New Chandigarh , Punjab
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 21K
- Published on: 2025/09/21
Directing And Preparing Food, Maintaining Cleanliness, Ensuring Quality Food. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg, Tandoor | North Indian, Head Chef, Fast Food, Restaurant Experience
More info about this Chief Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. R7 DHABA will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. R7 DHABA expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. R7 DHABA expects the candidate to have the following skills: Fast food, Head chef, North indian, Restaurant experience, Tandoor, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. R7 DHABA expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dust-sbs nagar near banga.
8. What are the timings of this job?
Ans. R7 DHABA expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Head cook
Design Menu, Cooking, Train Assistant Cook'S, Ensuring Food Safety And Reviewing Food Taste. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Head Chef, North Indian, Desert, Fast Food, Restaurant Experience | Skills Needed : Veg, Continental, Chinese, Non Veg M...
-
Chef
Perfect In Dupling Making And Japanese Food. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg | Restaurant Experience More info about this Chef Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Duplings will provide a salary in t...
-
Cook
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. Skills Needed : Veg, Continental, Chinese, Non Veg, Tandoor | North Indian, Head Chef, Bakery, Desert, Coffee-Tea-Juice, South...