Chef De Partie |Cdp|

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Ensuring All The Trainees Are Well Trained An Das Per Training Plankeep The Trainees Motivated Through Proper Interaction And Sorting Out Any Concernskeep Them Motivated And Help Them In Developing Themselves To Next Leveltraining Team On Safety And Food Safetyensure Proper Grooming Of All The Staff In Kitchen.Ensuring Kitchen Is Always Clean. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Chef De Partie (Cdp) Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SALAD DAYS will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SALAD DAYS expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SALAD DAYS does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. SALAD DAYS expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: delhi gurgaon.

8. What are the timings of this job?
Ans. SALAD DAYS expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: SALAD DAYS

Related jobs

  • Chef or cook

    Cooking North Indian Moghlai Food. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Head Chef, Restaurant Experience, North Indian | Skills Needed : Veg, Tandoor, Non Veg More info about this Chef Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Tu...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chinese Chef

    Job Description Roles and Responsibilities: Prepare and cook complete meals or individual dishes and foods. Plan menus, determine size of food portions, estimate food requirements and costs, and monitor and order supplies. Desired Candidate Profile: ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • South Indian Chef

    • Adhere to all recipes, methods and instructions from the Executive Chef. • Ensure that company and statutory hygiene standards are maintained. • Ensure that the preparation and presentation of food complies with the standards. • Responsible for the...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now