Chief Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Directing And Preparing Food, Maintaining Cleanliness, Ensuring Quality Food. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Chinese, Non Veg, Veg, Tandoor | North Indian, Restaurant Experience

More info about this Chief Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ronaks cusinie will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ronaks cusinie expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ronaks cusinie expects the candidate to have the following skills: Chinese, Non veg, North indian, Restaurant experience, Tandoor, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Ronaks cusinie expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Im siddhi Appartment,shop no 6,plot noC/46 ,sector 20, Airoli,Navi Mumbai 400708..

8. What are the timings of this job?
Ans. Ronaks cusinie expects the candidate to work for the following hours: 11.30 AM - 11.30 PM | Monday to Sunday


Company Name: Ronaks Cusinie

Related jobs

  • House Maid Cum Cook

    Need a cook cum house maid for full time duty. One should be clean and tidy, good house keeper, age should be above 40. should know all types of cooking, food preparations. Job Type: Full-time Salary: ₹10,000.00 - ₹20,000.00 per month Benefits: • Foo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Executive Chef

    An executive chef oversees the daily operations of restaurant and hotel kitchens. This may include hiring, training, and overseeing kitchen staff, and ensuring a high-quality, cost-effective product. Also known a chef manager or head chef. Executive ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • North Indian Cook

    Preparing A Wide Range Of North Indian Food, Experimenting New Dishes, Maintaining Food Safety And Cleanliness, Ensuring Good Quality. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | North Indian, Head Chef, Commi1, Commi2, Restaurant Experience | Skills Needed...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now