Chief Cook
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Indore, Madhyapradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 33K
- Published on: 2025/09/21
Directing And Preparing Food, Maintaining Cleanliness, Ensuring Quality Food. Skills Needed : Veg | Restaurant Experience
More info about this Chief Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. muscit lifestyle private limited will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. muscit lifestyle private limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. muscit lifestyle private limited expects the candidate to have the following skills: Restaurant experience, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 3/5 new palasia gold stone building near 56 dukan indore.
8. What are the timings of this job?
Ans. muscit lifestyle private limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Chief Cook
Directing And Preparing Food, Maintaining Cleanliness, Ensuring Quality Food. Skills Needed : Veg | Restaurant Experience More info about this Chief Cook Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. muscit lifestyle private limited will p...
-
Chef
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. Skills Needed : Veg | South Indian, North Indian, Restaurant Experience More info about this Chef Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Cli...
-
Indian Cook
Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. Skills Needed : Veg, Chinese, Non Veg, Tandoor | North Indian, Commi1, Commi2, Restaurant Experience More info about this Ind...