Chief Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Noida, Uttarpradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Directing And Preparing Food, Maintaining Cleanliness, Ensuring Quality Food. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Continental | Coffee-Tea-Juice, Fast Food, Head Chef, Restaurant Experience

More info about this Chief Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Oye Boy Cafe will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Oye Boy Cafe expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Oye Boy Cafe expects the candidate to have the following skills: Coffee-tea-juice, Continental, Fast food, Head chef, Restaurant experience.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Oye Boy Cafe expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Oye Boy Cafe, Hyde Park Crown, Sector 78, Noida.

8. What are the timings of this job?
Ans. Oye Boy Cafe expects the candidate to work for the following hours: 01:00 AM - 11:00 PM | Monday to Sunday


Company Name: Oye Boy Cafe Noida, Uttar Pradesh

Related jobs

  • Fast Food Cook Job

    Preparing And Cooking A Wide Range Of Fast Food, Ensuring Customer Satisfaction, Balancing Taste And Quality Food And Providing Best Service. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Fast Food, Home Cook Experience | Skills Needed : Chinese More info abo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chief Cook

    Directing And Preparing Food, Maintaining Cleanliness, Ensuring Quality Food. Coordination Of Kitchen Staff. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Fast Food, North Indian, Restaurant Experience | Skills Needed : Non Veg, Chinese More info about ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Fast Food Cook Job

    Preparing And Cooking A Wide Range Of Fast Food, Ensuring Customer Satisfaction, Balancing Taste And Quality Food And Providing Best Service. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Fast Food, Desert | Skills Needed : Veg More info about this Fast...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now