Chinese Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 19K
  • Published on: 2025/09/21

Preparing A Wide Range Of Chinese Cuisine, Ensuring The Taste And Quality Of Food And Cleanliness. And I Will Provide Living Space In The City You Can With Your Family And I Am Not Restaurent Owner I Want To Run A Food Cart Intrested May Call At 8+4+177884. Skills Needed : Chinese | Fast Food, Home Cook Experience

More info about this Chinese Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Redking momos and chinese will provide a salary in the range of 10000 INR to 16000 INR The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Redking momos and chinese expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Redking momos and chinese expects the candidate to have the following skills: Chinese, Fast food, Home cook experience.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jawahar circle.

8. What are the timings of this job?
Ans. Redking momos and chinese expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Redking momos and chinese

Related jobs

  • Operations Manager

    inspires your staff to deliver exceptional guest service that drives financial success Collaborate with hotel department leaders to define goals and objectives that are compatible with the overall hotel goals, as well as strategies for achieving them...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 24K

    Jodhpur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Front Office Executive

    Responsible for management of front office

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sous Chef |indian| Jaipur

    ₹25T–₹32T a monthFull–time • Develop new menu options based on seasonal changes and customer demand. • Assist with the preparation and planning of meal designs. • Ensure that kitchen activities operate in a timely manner. • Resolve customer problems ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now