Chinese Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Preparing A Wide Range Of Chinese Cuisine, Ensuring The Taste And Quality Of Food And Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Chinese | Restaurant Experience

More info about this Chinese Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Le hive will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Le hive expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Le hive expects the candidate to have the following skills: Chinese, Restaurant experience.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Le hive expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Hiring Chinese and continental chef..

8. What are the timings of this job?
Ans. Le hive expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Le hive Balaji Nagar Phase II, Tamilnadu

Related jobs

  • Executive Chef

    Urgent Opening for Executive Chef in Yercaud • Position Name : Executive Chef • Company Name : Hotels and Resorts • Qualification : Any degree • Experience : 14 + Years • Salary : Negotiable • Location : Yercaud • Experience: * Must Have Minimum 15 Y...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Executive Chef

    Urgent Opening for Executive Chef in Yercaud • Position Name : Executive Chef • Company Name : Hotels and Resorts • Qualification : Any degree • Experience : 14 + Years • Salary : Negotiable • Location : Yercaud • Experience: * Must Have Minimum 15 Y...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cook

    Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg, Continental | North Indian, Head Chef, Bakery, Coffee-Tea-Juice, Sou...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now