Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg, Continental | North Indian, Head Chef, Bakery, Coffee-Tea-Juice, South Indian, Restaurant Experience, Home Cook Experience

More info about this Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jai Incorporation will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jai Incorporation expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jai Incorporation expects the candidate to have the following skills: Bakery, Coffee-tea-juice, Continental, Head chef, Home cook experience, North indian, Restaurant experience, South indian, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Jai Incorporation expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ondipudur, Coimbatore.

8. What are the timings of this job?
Ans. Jai Incorporation expects the candidate to work for the following hours: 07.00 am - 11.00 pm | Monday to Saturday


Company Name: Jai Incorporation Ondipudur, Tamil Nadu

Related jobs

  • Cook

    Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. Skills Needed : Veg, Non Veg | North Indian, South Indian, Home Cook Experience More info about this Cook Job: 1. How much sal...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cook

    Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Bakery, South Indian, Restaurant Experience | Skills Needed : Veg, Non Veg More info abou...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Commis Chef

    Prepare and cook food according to recipes, quality standards, presentation standards, and food preparation checklist. Prepare fresh ingredients for cooking according to recipes/menu. Responsible to maintain food logs Support Commis II in the daily o...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now