Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Coimbatore, Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Bakery, South Indian, Restaurant Experience | Skills Needed : Veg, Non Veg

More info about this Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Energy restaurant will provide a salary in the range of 5000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2 What are the educational requirements for this job?
Ans. Energy restaurant expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Energy restaurant expects the candidate to have the following skills: Bakery, Non veg, Restaurant experience, South indian, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Energy restaurant expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Virudhachalam,near Aarumuga Thirumana Mahal.

8. What are the timings of this job?
Ans. Energy restaurant expects the candidate to work for the following hours: 05:30 am - 10:30pm | Monday to Sunday


Company Name: Energy restaurant Cuddalore, Tamil Nadu

Related jobs

  • Commis Chef

    Prepare and cook food according to recipes, quality standards, presentation standards, and food preparation checklist. Prepare fresh ingredients for cooking according to recipes/menu. Responsible to maintain food logs Support Commis II in the daily o...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Indian Cook

    Preparing A Idly,Dosa, Chapati, Kurma, Chutney, Sambhar . Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety. Only For Dinner.Part Time Job. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg, Non Veg | Home Cook Experience More ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chief Cook

    Directing And Preparing Food, Maintaining Cleanliness, Ensuring Quality Food. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg | South Indian, North Indian, Restaurant Experience More info about this Chief Cook Job: 1. How much salary c...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now