Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. Skills Needed : Veg, Non Veg | North Indian, South Indian, Home Cook Experience

More info about this Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Scrubble Services Pvt Ltd will provide a salary in the range of 17000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Scrubble Services Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Scrubble Services Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Home cook experience, Non veg, North indian, South indian, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: All Areas....

8. What are the timings of this job?
Ans. Scrubble Services Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Scrubble Services Pvt Ltd Unjampatti, Tamil Nadu

Related jobs

  • Cook

    Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Bakery, South Indian, Restaurant Experience | Skills Needed : Veg, Non Veg More info abou...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Commis Chef

    Prepare and cook food according to recipes, quality standards, presentation standards, and food preparation checklist. Prepare fresh ingredients for cooking according to recipes/menu. Responsible to maintain food logs Support Commis II in the daily o...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Indian Cook

    Preparing A Idly,Dosa, Chapati, Kurma, Chutney, Sambhar . Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety. Only For Dinner.Part Time Job. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg, Non Veg | Home Cook Experience More ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now