Circle Head |Field Sales Manager

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Vijayawada, Andhra Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | B2C

More info about this Circle Head -Field Sales Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Eureka Forbes Ltd will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Eureka Forbes Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Eureka Forbes Ltd expects the candidate to have the following skills: B2c, Bike.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Eureka Forbes Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Siva Reddy Yaramala, EUREKA FORBES LIMITED - "D NO 27-18-3+ 2ND FLOOR, CONGRESS PARTY OFFICE ROAD GOVERNERPET, ABOVE MARUTHI SUZUKI SPARES,VIJAYWADA 520002 - Mob - 7337521104.

8. What are the timings of this job?
Ans. Eureka Forbes Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Eureka Forbes Ltd

Related jobs

  • Shop Salesman

    We Need Female Candidate For Sales And Cleaning. Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Shop Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Pets and Fins will provide a sala...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 31K

    Guntur, Andhra Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive | Business Developm|

    Business Leads Generation, Follow Up, Customers Interaction. More info about this Sales Executive - Business Developm... Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Lakshmi Foods And Caterings will provide a salary in the range of 10000 ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 29K

    Vijayawada, Andhra Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Staff |In Shop|

    Responsibilities Of Candidates Include: Ensure High Levels Of Customer Satisfaction Through Excellent Sales Service Answer Questions About Products And Services Demo And Explain Products And Services To Customers Stack And Display Goods For Saleexper...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 33K

    Tirupati, Andhra Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now