Civil Site Supervisor

  • Category: MIS Executive
  • Location: Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Supervising Construction Site Activities And Labourers. Managing On-Time Completion Of Construction. Branch : Civil

More info about this Civil Site Supervisor Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shakuntal infracon will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shakuntal infracon expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shakuntal infracon expects the candidate to have the following skills: Civil.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 145/2 Jamuna Nagar near Bapunagar sub zonal office Bapunagar Ahmedabad Gujarat 380038.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shakuntal infracon expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Shakuntal infracon

Related jobs

  • Sr| Business Developement Executive

    We're #hiring for a Sr. Business Developement Executive at Satva Softech… Location- #ahmedabad #india Experience- 3+ years please send your CV to our recruiter at Ahmedabad urvashipatel3547@gmail.com Responsibilities: • Devise and execute a comprehen...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Agency Sales Executive

    The channel works on Financial Consultants network model who generate leads for life insurance. The FLS manages these Financial Consultants (also known as Life Insurance Agents) and help them in selling life insurance.,

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cluster Manager | Loan Against Property | BFS

    Cluster Manager LAP - Drive the organization's strategy for Loan against Property (LAP) product for the region. - Defining regional strategy for LAP business and execution of the same - Planning & implementing competent regional sales plans for L...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now