Cnc Machine Operator

  • Category: Operator & Technician Jobs
  • Location: Delhi Cantoment, Delhi, New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 20000 - Rs. 45000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Delhi Cantoment

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Responsible For Operating And Controlling Machine, Producing Quality Products And Maintaining The Machine. More Than 2 Years Experience Compulsory. | CNC

More info about Cnc Machine Operator Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Supermac will provide a salary in the range of 20000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Supermac expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Supermac expects the candidate to have the following skills: Cnc.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Supermac expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: A-28 Nariana phase 1 , New Delhi -110006.

8. What are the timings of this job?
Ans. Supermac expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Supermac

Related jobs

  • Data Operator

    Salary Range : Rs. 20000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefine...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 29K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Computer Assistant

    Salary Range : Rs. 20000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefine...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Hardware Technician

    Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 26K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now