Computer Assistant

  • Category: Operator & Technician Jobs
  • Location: Noida Phase 2, Delhi, New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 20000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Noida Phase 2

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work.

More info about Computer Assistant Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. TECH VECATION will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. TECH VECATION expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. TECH VECATION does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: BELAPUR DODKE RAJNANDGAON CHHATTISGARH RAJNANDGAON 201305.

8. What are the timings of this job?
Ans. TECH VECATION expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: TECH VECATION

Related jobs

  • Data Operator

    Salary Range : Rs. 20000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefine...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 29K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Gem Portal Operator

    Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefine...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 20K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • BDR | US | SAAS Unicorn in Data domain | Remote

    Work for the hottest organisation in Data ecosystem • Work with Global stakeholders About Our Client Our Client is inching close to the Unicorn status, having 700 Million plus valuation. They are Category builders and first movers within their segmen...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 22K

    South West Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now