Comi Chef| Continental|Pizza|Chines
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Mumbai, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 24K
- Published on: 2025/09/21
Looking For Comi 2, Continental Chef, Knows Pizza Burger Pastas & Chinese. Skills Needed : Chinese, Continental | Commi2, Fast Food
More info about this Comi Chef. Continental/Pizza/Chines Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. The Green Table will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. The Green Table expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. The Green Table expects the candidate to have the following skills: Chinese, Commi2, Continental, Fast food.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: The Green Table, 26 Monte Plaza, Madan Mohan Malviya Road,
Mulund West.
8. What are the timings of this job?
Ans. The Green Table expects the candidate to work for the following hours: 11 am to 11 pm, Sunday to Monday
Related jobs
-
Tandoor Cook
Tandoori Chef Can Do Roti Naan Etc. And Kababs And Tikkas Etc. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tandoor | Restaurant Experience More info about this Tandoor Cook Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Tummy...
-
Tandoor Cook
Tandoori Chef Can Do Roti Naan Etc. And Kababs And Tikkas Etc. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tandoor | Restaurant Experience More info about this Tandoor Cook Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Tummy...
-
Chef|Cook
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. Indian Food , Tan Door Food , South Indian Food , Chines, Deserts. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | South Indian, Coffee-Tea-Juice, Desert, North Indian, ...