Company Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Nagpur, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Ensure Employees Travelling Safely, Maintain Cleanliness Of Vehicle, Responsible Of Luggage Transport. Company

More info about this Company Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Walkes Happy Home will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Walkes Happy Home expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Walkes Happy Home expects the candidate to have the following skills: Company.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Hapys Group Building 6, Modern Nagpur Society, Opp. Kalparuksha Hospital, Chhatrapati Square, Ring Rd, Nagpur, Maharashtra 440015.

8. What are the timings of this job?
Ans. Walkes Happy Home expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Walkes Happy Home Nagpur, Maharashtra

Related jobs

  • Truck Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle, Responsible Of The Truck And Goods. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck More info about this Truck Driver Job: 1. How much salary can I expect for t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Shirur, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Guest Service|Driver

    Good English is needed. Job Types: Full-time, Fresher Salary: ?25,000.00 - ?+0,000.00 per month Welcomr kit and laptop will provided to candidate . Schedule: Day shift Morning shift Ability to commute/relocate: Reliably commute or planning to relocat...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 27K

    Nanded, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Company, Private Car More info about this Driver Job: 1. How much sal...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now