Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 30K
- Published on: 2025/09/21
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Company, Private Car
More info about this Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ronney Service will provide a salary in the range of 13000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ronney Service expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ronney Service expects the candidate to have the following skills: Company, Private car.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Ronney Service expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: One time have to come at Telephone Exchange Metro Station. Too meet.
8. What are the timings of this job?
Ans. Ronney Service expects the candidate to work for the following hours: 07:00 am - 7:00pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Tampo Driver
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. Type : Tempo, Truck More info about this Tampo Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. P...
-
Driver
Full Job Description Responsibilities include: Delivering parcels to customers safely and on time Know how to use Google Maps to find a location Talk to customers in a polite manner and and get the signed challan. Should have Four Wheeler valid Drivi...
-
Bus Driver
Full Job Description Candidate have Heavy License. Candidate should have good experience in Heavy Vehicle driving. Job Location would be Osade, Khadakwasla, Pune. Accommodation will be provided. Job Types: Full-time, Regular / Permanent Salary: ₹12,0...