Company Driver

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Ambli, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 19K
  • Published on: 2025/09/21

Ensure Employees Travelling Safely, Maintain Cleanliness Of Vehicle, Responsible Of Luggage Transport. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Company

More info about this Company Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Anjney Panchgavyam India will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Anjney Panchgavyam India expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Anjney Panchgavyam India expects the candidate to have the following skills: Company.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Anjney Panchgavyam India expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 5, Parvati Nagar, Behind Kothari Automobile, Opp Dhananjay Tower, Satellite, Ahmedabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. Anjney Panchgavyam India expects the candidate to work for the following hours: 8:30 AM - 8:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Anjney Panchgavyam India Ambli, Gujarat

Related jobs

  • Delivery Boy

    Responsibilities include: • Delivering parcels to customers safely and on time • Know how to use Google Maps to find a location • Talk to customers in a polite manner and accept payments if needed • Should have a two-wheeler and a valid Driving Licen...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Ahemdabad , Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chota Hatti Driver

    Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Chota Hatti Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Anil Traders will provide a salary in the range of...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chota Hatti Driver

    Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Chota Hatti Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Anil Traders will provide a salary in the range of...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now