Computer Hardware Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Hanumangarh, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). Skills Needed : Computer Repair

More info about this Computer Hardware Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Devine Computers will provide a salary in the range of 12500 INR to 12500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Devine Computers expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Devine Computers expects the candidate to have the following skills: Computer repair.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Beth-Shalom, Abreuvaddo, Saligao, Opp Dr walkes residence, Bardez, Goa 403511.

8. What are the timings of this job?
Ans. Devine Computers expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Devine Computers

Related jobs

  • Refrigerator Technician

    Installation of parts and equipment of different brands • Proper maintenance and repairing work • It is a Full Time Refrigerator & AC Technician job for candidates with 2 - 5 years of experience. More about this Refrigerator Technician job Please...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • CSSD Technicians

    Qualification: B.SC. with minimum 3years experience. Eligibility: The candidate must have passed the HAAD examination for Nursing categories. If not, the candidate should take immediate step to register online-apply for online exam being conducted by...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 25K

    Hanumangarh, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Pest Control Technician

    Wanted Experienced Pest Control Operator, With 2 Wheeler And Driving Licence Must. Pest Control More info about this Pest Control Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Mahi Pest Control Service will provide a salary in t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now