Computer Operator

  • Category: Web / Graphic Design Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Content Writing, Maintaining Social Media Marketing. Skills Needed : Computer

More info about this Computer Operator Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SITAMEYA TECH MEDIA will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SITAMEYA TECH MEDIA expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SITAMEYA TECH MEDIA expects the candidate to have the following skills: Computer.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Behind Bhankrota Police Thana, Ajmer Road Bhankrota Jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. SITAMEYA TECH MEDIA expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: SITAMEYA TECH MEDIA

Related jobs

  • Software Developer

    Software Developer Experience - 0 to 1 year Technical profile. • Software development Profile • Associate Software developer role • Excellent communication skills. • Background BCA/MCA/B.Tech ( CS/IT/EC ) • Background BCA/MCA/B.Tech ( CS/IT/EC ) • Go...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Recruiter

    We are looking for an Executive Assistant to perform a variety of administrative tasks and support our company's senior-level managers. Executive Assistant's responsibilities include managing calendars, making travel arrangements and preparing expens...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Recruitment part time job|internship at Jaipur in Varistor Solar

    About Company: We are a startup in the renewable energy field. We aim to provide the best engineering services for solar EPC installers. Currently, we are working on the design and planning of solar setups, mainly on the electrical side and structura...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 25K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now