Computer Operator
- Category: Data Entry Jobs
- Location: Mumbai, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 31K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Handling Computer Systems, Checking And Maintaining Computers, Monitoring Issues And Solving Them. Skills Needed : Computer | Basic Excel
More info about this Computer Operator Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Tirupati Distributor will provide a salary in the range of 14000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Tirupati Distributor expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Tirupati Distributor expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Building no. E-5 Gala no. 23+, Bhumi World Industrial Park, mumbai nashik Highway, Pimplas Thane.
8. What are the timings of this job?
Ans. Tirupati Distributor expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Computer Operator
Computer Mein Data Entry Karna Hain. Saturday N Sunday Compulsory Working, Only Male Candidates Needs To Apply.Working With Erp Documentation And Filing Work. Basic Excel, Advanced Excel, Internet Surfing | Skills Needed : Computer More info about th...
-
Home based backend office operartor work
Dear candidate We are offering a parttime Permanent Job urgently required candidates for data entry operators Its an global opportunity It is Part time work full time work anyone can apply Work from smartphone or laptop or by any gadgets can be done ...
-
Urgent Hiring For Back Office Executive| Computer|
Insert customer and account data by inputting text based and numerical information from source documents within time limits • Compile, verify accuracy and sort information according to priorities to prepare source data for computer entry • Review dat...