Computer Operator

  • Category: Operator & Technician Jobs
  • Location: Sanjay Nagar, Jaipur, Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 5000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Sanjay Nagar

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Responsible For Handling Computer Systems, Checking And Maintaining Computers, Monitoring Issues And Solving Them. Skills Needed : Computer

More info about Computer Operator Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. TANU Emitra @ photo copy will provide a salary in the range of 5000 INR to 5000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. TANU Emitra @ photo copy expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. TANU Emitra @ photo copy expects the candidate to have the following skills: Computer.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: mandir, near dehar ka Balaji, Sector 2, Radha Govind Colony, Dahar Ka Balaji, Jaipur, Rajasthan 302021.

8. What are the timings of this job?
Ans. TANU Emitra @ photo copy expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: TANU Emitra @ photo copy

Related jobs

  • Computer Operator

    Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefined...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Team Leader Operation

    We are Hiring (CarDekho Group) Girnar Care Position - Team Leader Operation(Outbound/Inbound) No Of Vacancies - 10 Work Location - Jaipur (Rajasthan) Primary Skill Industry Preference Automobile Job Description - Manage 15 heads team size. - Manage t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Marketing expert

    Marketing expert .event management.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 28K

    Jodhpur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now