Continental Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Thadepalli, Andhra Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Preparing, Cooking And Presenting Continental Cuisine, Maintaining Cleanliness And Taste. Coffee-Tea-Juice, Home Cook Experience

More info about this Continental Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Lassi Street will provide a salary in the range of +000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Lassi Street expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Lassi Street expects the candidate to have the following skills: Coffee-tea-juice, Home cook experience.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Tadapalli Andhra Pradesh.

8. What are the timings of this job?
Ans. Lassi Street expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Lassi Street

Related jobs

  • Cheff

    Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Restaurant Experience More info about this Chef Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. RELIEF FOODS wil...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cook|chef

    Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness.Fresh Juices,Frozen Foods ,Mojitos. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Continental | Coffee-Tea-Juice, Restaurant Experience More info about ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cook|Chef

    Need Vegetarian Master chefs Premium Vegetarian Restaurant in Tirupathi Location is Looking for 1. Two Cooks/Chef - Vegetarian Tiffins and Meals 2. Master Chef/Cook - Vegetarian Sweets and Hots Salary : Rs 30, 000 per month + accomdation and Food Pro...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 26K

    Tirupati, Andhra Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now