Continental Cook
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Utorda, Goa
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Preparing, Cooking And Presenting Continental Cuisine, Maintaining Cleanliness And Taste. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Continental
More info about this Continental Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Zeebop will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Zeebop expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Zeebop expects the candidate to have the following skills: Continental.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Zeebop expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Pereira Waddo, Utorda, Goa 403713.
8. What are the timings of this job?
Ans. Zeebop expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Indian Cook
Candidate Should Know To Prepare Indian, Tandoor, South Indian Chinese Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. More Than 2 Years Experience Compulsory. More info abo...
-
Apprentice
Eligibility • Students pursuing 11th or Secondary / 10th pass level • Minimum 16 years of age • Valid Aadhar (National Identity)card Program Framework • 12 months of Paid Apprenticeship with On the job training • + hours (including 1hour break) per d...
-
Restaurant Waiter
Take Food Order From Customer And Serve Them With Food And Accommodation. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Restaurant Waiter Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. The Fisherman's Wharf will provide a salary i...