Continental Cook
- Category: Remote Jobs
- Location: Noida, Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 32K
- Published on: 2025/09/21
Preparing, Cooking And Presenting Continental Cuisine, Maintaining Cleanliness And Taste. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Continental | Coffee-Tea-Juice, Fast Food
More info about this Continental Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Fashion Cafe will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Fashion Cafe expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Fashion Cafe expects the candidate to have the following skills Coffee-tea-juice, Continental, Fast food.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Fashion Cafe expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: DELHI.............
8. What are the timings of this job?
Ans. Fashion Cafe expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Typist
Responsible For All Typing Work, Paper Work, Maintaining Reports Of The Company. > 30 WPM Typing Speed | Skills Needed : Computer More info about this Typist Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Shree balaji test lab Pvt Ltd wi...
-
National Sales Head |Domestic|
Find your place in our dynamic and growing company. We’re hiring talented individuals to make a difference. A leading manufacturer of world-class auto systems and components, has come up with a great opportunity. Job Title : National Sales Head (Dome...
-
VMC Operator
• Operate production line machinery. • Assemble goods on production lines. • Sorting & packaging of products. • It is a Full Time Manufacturing job for candidates with 4 - 6+ years Experience. More about this VMC Operator job Please go through th...