Typist
- Category: Remote Jobs
- Location: Noida, Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 19K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For All Typing Work, Paper Work, Maintaining Reports Of The Company. > 30 WPM Typing Speed | Skills Needed : Computer
More info about this Typist Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shree balaji test lab Pvt Ltd will provide a salary in the range of 8000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shree balaji test lab Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shree balaji test lab Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed Computer.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: C 181 PHASE 1 NARAINA INDL AREA NEW DELHI NA.
8. What are the timings of this job?
Ans. Shree balaji test lab Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
National Sales Head |Domestic|
Find your place in our dynamic and growing company. We’re hiring talented individuals to make a difference. A leading manufacturer of world-class auto systems and components, has come up with a great opportunity. Job Title : National Sales Head (Dome...
-
VMC Operator
• Operate production line machinery. • Assemble goods on production lines. • Sorting & packaging of products. • It is a Full Time Manufacturing job for candidates with 4 - 6+ years Experience. More about this VMC Operator job Please go through th...
-
Field Sales Executive
Promote And Sell Product On Field Visit To Clients / Leads. More info about this Field Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Goyo Solutions will provide a salary in the range of 16500 INR to 21500 INR. The exact sal...