Continental Cook Cdp

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

5 Years Plus Experience Cdp Continental. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Restaurant Experience | Skills Needed : Continental

More info about this Continental Cook Cdp Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Agent Jack'S Bar Restaurant will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Agent Jack'S Bar Restaurant expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Agent Jack'S Bar Restaurant expects the candidate to have the following skills: Continental, Restaurant experience.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Agent Jack'S Bar Restaurant expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Fun Republic Mall, Fun Republic Road, Near Cinpolis, Industrial Area, Veera Desai Area, Mumbai.

8. What are the timings of this job?
Ans. Agent Jack'S Bar Restaurant expects the candidate to work for the following hours: 04:30 pm - 1:30am | Monday to Sunday


Company Name: Agent Jack'S Bar Restaurant

Related jobs

  • Tandoor Cook

    Need To Know How To Make Seekh Paratha . The Job Will Be In Hyderabad. Restaurant Experience, Fast Food | Skills Needed : Tandoor More info about this Tandoor Cook Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Perwin will provide a salary ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Require Online Cooking Teacher in Mumbai

    Want to connect with a Cooking Teacher tutor in Kharghar, Mumbai. I want to take classes on the internet. The Cooking Teacher must communicate effectively. We are looking for someone who will teach during weekdays. 100% Remote Job. Job Location Onlin...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chinese Chef

    • Main chef • Good test • Qualified • Experience • Professional • Online order making should be on time Job Types: फ़ुल-टाइम, स्थायी Salary: ₹१२,०००.०० per month Benefits: • खाने की पेमेंट Ability to commute/relocate: • Mumbai, Maharashtra: Reliably ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 25K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now