Continental Cook|Continental Helper

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Uttarpradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Preparing, Cooking, And Presenting Continental Cuisine, Maintaining Cleanliness And Taste. Frequently Checking Of Raw Materials. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Continental | South Indian, Restaurant Experience

More info about this Continental Cook/Continental Helper Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. The Restonish will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. The Restonish expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. The Restonish expects the candidate to have the following skills: Continental, Restaurant experience, South indian.

6. How much experience is required for this job?
Ans. The Restonish expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: C2028, Block C, Sector 15, Indira Nagar, Lucknow.

8. What are the timings of this job?
Ans. The Restonish expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: The Restonish Uttar Pradesh

Related jobs

  • Chief Cook

    Directing And Preparing Food, Maintaining Cleanliness, Ensuring Quality Food. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Continental | Coffee-Tea-Juice, Fast Food, Head Chef, Restaurant Experience More info about this Chief Cook Job: ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Fast Food Cook Job

    Preparing And Cooking A Wide Range Of Fast Food, Ensuring Customer Satisfaction, Balancing Taste And Quality Food And Providing Best Service. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Fast Food, Home Cook Experience | Skills Needed : Chinese More info abo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chief Cook

    Directing And Preparing Food, Maintaining Cleanliness, Ensuring Quality Food. Coordination Of Kitchen Staff. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Fast Food, North Indian, Restaurant Experience | Skills Needed : Non Veg, Chinese More info about ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now