Cook
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. Home Cook Experience
More info about this Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Millmac Solutions will provide a salary in the range of 10000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Millmac Solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Millmac Solutions expects the candidate to have the following skills: Home cook experience.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 42, balmukund banglow nikol Naroda.
8. What are the timings of this job?
Ans. Millmac Solutions expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Cook
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. Home Cook Experience More info about this Cook Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Millmac Solutions will...
-
Continental Cook
Preparing, Cooking And Presenting Continental Cuisine, Maintaining Cleanliness And Taste. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Chinese, Tandoor, Non Veg | Restaurant Experience More info about this Continental Cook Job: 1. How much sa...
-
Fast Food Cook Job
Preparing And Cooking A Wide Range Of Fast Food, Ensuring Customer Satisfaction, Balancing Taste And Quality Food And Providing Best Service. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Fast Food Cook Job Job: 1. How much salary can I exp...