Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Mandawara, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Head Chef, Bakery, Commi1, Commi2, North Indian, South Indian | Skills Needed : Continental, Chinese

More info about this Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sujal Villa Girls Hostel will provide a salary in the range of 30000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sujal Villa Girls Hostel expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sujal Villa Girls Hostel expects the candidate to have the following skills: Bakery, Chinese, Commi1, Commi2, Continental, Head chef, North indian, South indian.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Sujal Villa Girls Hostel expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: : SUJAL VILLA GIRLS PG, 14, Radha Krishna Nagar, Imli Phatak, Tonk Phatak, Jaipur, Rajasthan 304023.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sujal Villa Girls Hostel expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Sujal Villa Girls Hostel Mandawara, Rajasthan

Related jobs

  • Chef

    Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg, Continental | Coffee-Tea-Juice, Commi1, Fast Food, Restaurant Experience More info about this Chef J...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cook

    Job Category Food and Beverage & Culinary Location Jaisalmer Marriott Resort & Spa, Jaisalmer-Sam-Dhanana Road, Police Line, Jaisalmer, Rajasthan, India VIEW ON MAP Schedule Full-Time Located Remotely? N Relocation? N Position Type Non-Manage...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 23K

    Jaisalmer, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cook

    Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Head Chef, Bakery, Commi1, Commi2, North Indian, South Indian | Skills Needed : Con...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 33K

    Mandawara, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now