Cook
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Yapatla, Telangana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 33K
- Published on: 2025/09/21
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | North Indian, South Indian, Coffee-Tea-Juice | Skills Needed : Veg
More info about this Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jagdamba will provide a salary in the range of 12000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jagdamba expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jagdamba expects the candidate to have the following skills: Coffee-tea-juice, North indian, South indian, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Jagdamba expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Nampally deccan college.
8. What are the timings of this job?
Ans. Jagdamba expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Cook
Looking for fresher or experience in hotel field. Responsibilities:Prepare biryani and handling cleanliness at storePlanning And Preparation Of Food Ensuring Food Quality And Taste Preparing awesome meals for our customers.Weighing, measuring, mixing...
-
Indian Cook
Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. More info about this Indian Cook Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Sai Reddy Girls Hostel will provide...
-
South Indian Chef
Chef responsibilities include: • Setting up the kitchen with cooking utensils and equipment, like knives, pans and food scales • Studying each recipe and gathering all necessary ingredients • Cooking food in a timely manner Job brief We are looking f...