Indian Cook
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Telangana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness.
More info about this Indian Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sai Reddy Girls Hostel will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sai Reddy Girls Hostel expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sai Reddy Girls Hostel does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ram nagar Hanamkonda,Warangal.
8. What are the timings of this job?
Ans. Sai Reddy Girls Hostel expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
South Indian Chef
Chef responsibilities include: • Setting up the kitchen with cooking utensils and equipment, like knives, pans and food scales • Studying each recipe and gathering all necessary ingredients • Cooking food in a timely manner Job brief We are looking f...
-
South Indian Chef
Full–time Chef responsibilities include: • Setting up the kitchen with cooking utensils and equipment, like knives, pans and food scales • Studying each recipe and gathering all necessary ingredients • Cooking food in a timely manner Job brief We are...
-
Chief Cook
Directing And Preparing Food, Maintaining Cleanliness, Ensuring Quality Food. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg, Chinese | North Indian, Head Chef, Restaurant Experience More info about this Chief Cook Job: 1. How much sa...