Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Howrah, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Planning And Preparation Of Paratha, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. More Than 2 Years Experience Compulsory. | North Indian, Coffee-Tea-Juice

More info about this Chef Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Parathe wali gali will provide a salary in the range of 7000 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Parathe wali gali expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Parathe wali gali expects the candidate to have the following skills: Coffee-tea-juice, North indian.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Parathe wali gali expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 20 circular road, 2nd bylane, near nabanna, infront of Lords Nursing home.

8. What are the timings of this job?
Ans. Parathe wali gali expects the candidate to work for the following hours: 8:00 AM - 4:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Parathe wali gali Howrah, West Bengal

Related jobs

  • Chief Cook

    Directing And Preparing Food, Maintaining Cleanliness, Ensuring Quality Food. More Than 2 Years Experience Compulsory. | South Indian, North Indian, Restaurant Experience | Skills Needed : Non Veg, Tandoor More info about this Chief Cook Job: 1. How ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chef

    Planning And Preparation Of Paratha, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. More Than 2 Years Experience Compulsory. | North Indian, Coffee-Tea-Juice More info about this Chef Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chef de Partie

    POSITION SUMMARY Prepare special meals or substitute items. Regulate temperature of ovens, broilers, grills, and roasters. Pull food from freezer storage to thaw in the refrigerator. Ensure proper portion, arrangement, and food garnish. Maintain food...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now