Cook
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Kanadiya, Madhyapradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 34K
- Published on: 2025/09/21
Candidate Should Know To Prepare Sandwich, Momos, Chinese, Fast Food, North Indian, Pizza.
More info about this Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. The Hangout Cafe will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. The Hangout Cafe expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. The Hangout Cafe does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 872, Main Road, Khajrana, Indore.
8. What are the timings of this job?
Ans. The Hangout Cafe expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Cook
Candidate Should Know To Prepare Sandwich, Momos, Chinese, Fast Food, North Indian, Pizza. More info about this Cook Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. The Hangout Cafe will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 IN...
-
Cook
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. North Indian, South Indian, Fast Food | Skills Needed : Tandoor, Chinese, Veg More info about this Cook Job: 1. How much salar...
-
Chief Cook
Directing And Preparing Food, Maintaining Cleanliness, Ensuring Quality Food. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Fast Food, South Indian, North Indian, Restaurant Experience, Head Chef, Bakery, Desert | Skills Needed : Veg, Tandoor, Chinese, Contin...