Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Indore, Madhyapradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. Skills Needed : Chinese, Veg, Non Veg | Fast Food, North Indian, South Indian

More info about this Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Delicious Food Center will provide a salary in the range of 12000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Delicious Food Center expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Delicious Food Center expects the candidate to have the following skills: Chinese, Fast food, Non veg, North indian, South indian, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Scheme No 54, Vijay Nagar, Indore, Madhya Pradesh, 452010..

8. What are the timings of this job?
Ans. Delicious Food Center expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Delicious Food Center Indore,

Related jobs

  • Chef|Cook

    Food Industry Required Chef & Cook .Fresher /Experienced Both Can Apply. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Restaurant Experience More info about this Chef/Cook Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. PFM Pvt Ltd will provide a...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cook

    Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. Fast Food, South Indian, Restaurant Experience | Skills Needed : Chinese More info about this Cook Job: 1. How much salary can...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cook

    Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. Skills Needed : Chinese, Veg, Non Veg | Fast Food, North Indian, South Indian More info about this Cook Job: 1. How much salar...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 30K

    Indore, Madhyapradesh

    2025/09/21


    Apply Now