Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Madhyapradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. Fast Food, South Indian, Restaurant Experience | Skills Needed : Chinese

More info about this Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Horror Street Cage will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Horror Street Cage expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Horror Street Cage expects the candidate to have the following skills: Chinese, Fast food, Restaurant experience, South indian.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: +6/+7 HORROR STREET CAFE, Near PNB bank, Bengali Square, Indore.

8. What are the timings of this job?
Ans. Horror Street Cage expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Horror Street Cage Kanadiya, Madhya Pradesh

Related jobs

  • Cook

    Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. Skills Needed : Chinese, Veg, Non Veg | Fast Food, North Indian, South Indian More info about this Cook Job: 1. How much salar...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 30K

    Indore, Madhyapradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cook

    Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. Skills Needed : Chinese, Veg, Non Veg | Fast Food, North Indian, South Indian More info about this Cook Job: 1. How much salar...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 31K

    Indore, Madhyapradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Head Cook

    Design Menu, Cooking, Train Assistant Cook'S, Ensuring Food Safety And Reviewing Food Taste. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg, Continental, Chinese, Non Veg, Tandoor | North Indian, Head Chef, Bakery, Desert, Coffee-Tea-...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now