Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Indore, Madhyapradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. Skills Needed : Chinese, Veg, Non Veg | Fast Food, North Indian, South Indian

More info about this Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Delicious Food Center will provide a salary in the range of 12000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Delicious Food Center expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Delicious Food Center expects the candidate to have the following skills: Chinese, Fast food, Non veg, North indian, South indian, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Scheme No 54, Vijay Nagar, Indore, Madhya Pradesh, 452010..

8. What are the timings of this job?
Ans. Delicious Food Center expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Delicious Food Center Indore,

Related jobs

  • Head Cook

    Design Menu, Cooking, Train Assistant Cook'S, Ensuring Food Safety And Reviewing Food Taste. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg, Continental, Chinese, Non Veg, Tandoor | North Indian, Head Chef, Bakery, Desert, Coffee-Tea-...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Indian Cook

    Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg | North Indian More info about this Indian Cook Job: 1. How much sal...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cook

    Candidate Should Know To Prepare Sandwich, Momos, Chinese, Fast Food, North Indian, Pizza. More info about this Cook Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. The Hangout Cafe will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 IN...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now