Head Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Kalda, , Madhyapradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Design Menu, Cooking, Train Assistant Cook'S, Ensuring Food Safety And Reviewing Food Taste. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg, Continental, Chinese, Non Veg, Tandoor | North Indian, Head Chef, Bakery, Desert, Coffee-Tea-Juice, South Indian, Commi1, Commi2, Fast Food, Restaurant Experience

More info about this Head Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jatmai resort will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jatmai resort expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jatmai resort expects the candidate to have the following skills: Bakery, Chinese, Coffee-tea-juice, Commi1, Commi2, Continental, Desert, Fast food, Head chef, Non veg, North indian, Restaurant experience, South indian, Tandoor, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Jatmai resort expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jatmai resort gariyaband.

8. What are the timings of this job?
Ans. Jatmai resort expects the candidate to work for the following hours: 15 hours


Company Name: Jatmai resort Kalda,

Related jobs

  • Indian Cook

    Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg | North Indian More info about this Indian Cook Job: 1. How much sal...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cook

    Candidate Should Know To Prepare Sandwich, Momos, Chinese, Fast Food, North Indian, Pizza. More info about this Cook Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. The Hangout Cafe will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 IN...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cook

    Candidate Should Know To Prepare Sandwich, Momos, Chinese, Fast Food, North Indian, Pizza. More info about this Cook Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. The Hangout Cafe will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 IN...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now