Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Guwahati, Assam
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg, Continental, Chinese, Tandoor | North Indian, Bakery, Desert, South Indian, Fast Food, Home Cook Experience

More info about this Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Naresh Radio LLP will provide a salary in the range of 7000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Naresh Radio LLP expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Naresh Radio LLP expects the candidate to have the following skills: Bakery, Chinese, Continental, Desert, Fast food, Home cook experience, North indian, South indian, Tandoor, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Naresh Radio LLP expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ram Mandir 2nd Floor, opp Police Reserve, A. T. Road, Guwahati-781001.

8. What are the timings of this job?
Ans. Naresh Radio LLP expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Naresh Radio LLP Guwahati

Related jobs

  • Chef

    Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Fast Food, North Indian, Restaurant Experience, Coffee-Tea-Juice | Skills Needed : Chinese, Non Veg, Veg, Continental Mor...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 34K

    Jorhat, Assam

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cook

    Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. More info about this Cook Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Bhaskar Hazarika will provide a salary in t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Continental Chef

    We are seeking a talented and passionate Continental Chef to join our team and take ownership of our kitchen. The ideal candidate should have a strong background in Continental cuisine and be able to create innovative and delicious dishes that will d...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now