Cook | Chef

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Waidhan, Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Fast Food Cooking. Skills Needed : Chinese, Non Veg, Veg | Restaurant Experience, Fast Food, Commi2

More info about this Cook / Chef Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Fast Food Junction will provide a salary in the range of 12000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Fast Food Junction expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Fast Food Junction expects the candidate to have the following skills: Chinese, Commi2, Fast food, Non veg, Restaurant experience, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Nigahi nawanagar singrauli m.p.

8. What are the timings of this job?
Ans. Fast Food Junction expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 10:00pm | Monday to Saturday


Company Name: Fast Food Junction

Related jobs

  • Cook | Chef

    Fast Food, South Indian Snacks. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Fast Food, South Indian More info about this Cook / Chef Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Mau's cafe will provide a salary in the range of 15000 INR to...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • CHEF EXECUTIVE

    • Ensuring promptness, freshness, and quality of dishes. • Coordinating cooks' tasks. • Implementing hygiene policies and examining equipment for cleanliness. • Designing new recipes, planning menus, and selecting plate presentations. • Reviewing sta...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 29K

    Gwalior, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cheff

    Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. South Indian, North Indian, Fast Food | Skills Needed : Continental, Veg, Chinese, Tandoor More info about this Chef Job: 1. How much salary can I expect for ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 24K

    Indore, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now