Counter sale

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Punjab
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 16K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.

More info about this Counter Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Caspian Management Services LLP will provide a salary in the range of 15000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Caspian Management Services LLP expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Caspian Management Services LLP does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: ludhiana, Punjab..

8. What are the timings of this job?
Ans. Caspian Management Services LLP expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 8:00 PM | Monday to Sunday


Company Name: Caspian Management Services LLP Punjab

Related jobs

  • Counter Sales and Marketing

    Other responsibilities include doing day to day shop work, like attending customers Salary: From ₹7,000.00 per month Benefits: • Commuter assistance Schedule: • Day shift • Weekend availability Supplemental pay types: • Commission pay • Overtime pay ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Salesman

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Apparel, Garment | Preferred Experience In : Clothes More info about this Counter Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Fabia Lifestyle will provi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Garment Salesman

    Responsible For Greeting Customers And Selling Clothes, Helping And Suggesting Customers, Maintaining Stock And Payments. Garment, Apparel, Footwear | Preferred Experience In : Clothes More info about this Garment Salesman Job: 1. How much salary can...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now