Counter Salesman

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Punjab
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Apparel, Garment | Preferred Experience In : Clothes

More info about this Counter Salesman Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Fabia Lifestyle will provide a salary in the range of +000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Fabia Lifestyle expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Fabia Lifestyle expects the candidate to have the following skills: Apparel, Clothes, Garment.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: A.t.i road new janta nagar: near arora palace.

8. What are the timings of this job?
Ans. Fabia Lifestyle expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - +:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Fabia Lifestyle Punjab

Related jobs

  • Garment Salesman

    Responsible For Greeting Customers And Selling Clothes, Helping And Suggesting Customers, Maintaining Stock And Payments. Garment, Apparel, Footwear | Preferred Experience In : Clothes More info about this Garment Salesman Job: 1. How much salary can...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Garment Salesman

    Responsible For Greeting Customers And Selling Clothes, Helping And Suggesting Customers, Maintaining Stock And Payments. Garment, Apparel, Footwear | Preferred Experience In : Clothes More info about this Garment Salesman Job: 1. How much salary can...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Ecommerce Sales Executive

    Responsible For Managing Team, Training And Assigning Work, Communicating With Customers, Ensuring Sales Growth, Building Sales Strategies. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Ecommerce Sales Executive Job: 1. How much salary can ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 29K

    Rahon, Punjab

    2025/09/21


    Apply Now