Ecommerce Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Rahon, Punjab
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Team, Training And Assigning Work, Communicating With Customers, Ensuring Sales Growth, Building Sales Strategies. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Ecommerce Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Labogens Fine will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Labogens Fine expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Labogens Fine does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Labogens Fine expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1251/1 1 St Floor, Above Bank of India, Guru Vihar, rahon Road, Ludhiana-144517.

8. What are the timings of this job?
Ans. Labogens Fine expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Labogens Fine

Related jobs

  • Counter Sales

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Preferred Experience In : Home Appliances More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Caspian Management Services LLP will pro...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 34K

    Gurdaspur, Punjab

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Preferred Experience In : Home Appliances More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Caspian Management Services LLP will pro...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 29K

    Gurdaspur, Punjab

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive | Field Sales

    Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike More info about this Sales Executive - Field Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. blessing hea...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now