Counter Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Gurdaspur, Punjab
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Preferred Experience In : Home Appliances

More info about this Counter Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Caspian Management Services LLP will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Caspian Management Services LLP expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Caspian Management Services LLP expects the candidate to have the following skills: Home appliances.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gurdaspur, Punjab..

8. What are the timings of this job?
Ans. Caspian Management Services LLP expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Caspian Management Services LLP

Related jobs

  • Sales Executive | Field Sales

    Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike More info about this Sales Executive - Field Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. blessing hea...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Branch Sales Manager

    Hiring for 5 Branch Sales Manager Jobs in Ludhiana, for Freshers, Required Educational Qualification is : Other Bachelor Degree with Good knowledge in Retail Sales, Experienced in agency model.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 25K

    Ludhiana, Punjab

    2025/09/21


    Apply Now

  • Pharmacy Counter Salesman

    Responsible For Greeting Customers And Selling Medicine In Pharmacy, Helping And Suggesting Customers, Maintaining Stock And Payments. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Medicine More info about this Pharmacy Counter Salesman Job: 1. How much...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now