Counter Sales
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Lucknow, Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 33K
- Published on: 2025/09/21
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.
More info about this Counter Sales Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Prathamshakti Infravision Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Prathamshakti Infravision Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Prathamshakti Infravision Pvt. Ltd. does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: D 2+3 vibhuti Khand, Gomti Nagar lko..
8. What are the timings of this job?
Ans. Prathamshakti Infravision Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Tour Package Sales Executive | Hosp|
Accompany And Manage Tours And Do Office Related Work In Free Time. Ready To Work Odd Hours And Travel A Lot. No Dress Code, No Fixed Work Hours More info about this Tour Package Sales Executive - Hosp... Job: 1. How much salary can I expect for this...
-
Sales Staff |In Shop|
Responsible For Attending Customers Visiting The Shop And Showing Products To Them. More info about this Sales Staff (In Shop) Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. StyleMyPlace interiors will provide a salary in the range of 7000 ...
-
Sales Manager Uttar Pradesh Apply on Apna
Responsibilities of candidates include: • Ensure high levels of customer satisfaction through excellent sales service • Maintain outstanding store condition and visual merchandising standards • Answer questions about products and services • Assist wi...