Sales Staff |In Shop|

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Lucknow, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Attending Customers Visiting The Shop And Showing Products To Them.

More info about this Sales Staff (In Shop) Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. StyleMyPlace interiors will provide a salary in the range of 7000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. StyleMyPlace interiors expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. StyleMyPlace interiors does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Near Cms school lda colony.

8. What are the timings of this job?
Ans. StyleMyPlace interiors expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: StyleMyPlace interiors

Related jobs

  • Sales Manager Uttar Pradesh Apply on Apna

    Responsibilities of candidates include: • Ensure high levels of customer satisfaction through excellent sales service • Maintain outstanding store condition and visual merchandising standards • Answer questions about products and services • Assist wi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive Noida

    JOB DESCRIPTION Sales Executive • Generating leads and converting them. • Database management. • Generate sales opportunities through cold calling, networking and social media • Setting up meetings with potential clients and listening to their wishes...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 18K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales Guy

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Food Chain More info about this Counter Sales Guy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Ladder HR Solutions will provi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now