Counter Sales Guy
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Hapur, Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 30K
- Published on: 2025/09/21
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Food Chain
More info about this Counter Sales Guy Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ladder HR Solutions will provide a salary in the range of +000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ladder HR Solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ladder HR Solutions expects the candidate to have the following skills: Food chain.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Ladder HR Solutions expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shoprix Mall, Meerut Bypass Rd, Major Dhyanchand Nagar, Hapur, Uttar Pradesh 76, Meerut, Uttar Pradesh NA.
8. What are the timings of this job?
Ans. Ladder HR Solutions expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Sr| Sales Executive In Ghaziabad
India?s leading Paints manufacturing company e.i. Asian Paints currently hiring as Sr. Sales Executive Jobs in Delhi area. refer given description & details about available job nearby in Delhi state. Apply asian paints career in Delhi We?re alway...
-
TelesalesSAVE
About the role • Telecaller will be responsible for upselling our products and services to potential customers. • Telecaller should be responsible for calling the customers and answering all their questions related to Personal Loan & Home Loa...
-
Rmc Sales
Get Sales For Rmc Concrete And Construction Projects. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | B2B, B2C More info about this Rmc Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Jai Durga construction co will provide a salary in the range o...