Rmc Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Greater Noida, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Get Sales For Rmc Concrete And Construction Projects. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | B2B, B2C

More info about this Rmc Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jai Durga construction co will provide a salary in the range of 20000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jai Durga construction co expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jai Durga construction co expects the candidate to have the following skills: B2b, B2c.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Jai Durga construction co expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Noida/greater noida.

8. What are the timings of this job?
Ans. Jai Durga construction co expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Jai Durga construction co

Related jobs

  • Inside Sales Executive For Credit C|

    Handle Customers Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Serviceswe Are Hiring For Telecaller For Credit Card Sales No Feild Work. Call The Customer And Generate The Lead And Solve Quarry. Responsible For S...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 22K

    Noida, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • SALES EXECUTIVE | SBG | ALLAHABAD

    This position is responsible for managing SBG Channel for Allahabad location. Candidate will be expected to manage Wealth Counters/ State Bank Group Channel and maximize sales by building new relationships and managing existing relationships.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Manager | Sales | Real Estate|

    Full Job Description We have urgent opening for Sales Manager (Candidates from Real Estate Industry only apply) Job Accountabilities-: Perform all follow up for all outbound call. Strong follow-up strategist. Handle both inbound /outbound calls. Inte...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now